Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari a pierdut derby-ul cu Gloria Buzău din Divizia Națională de rugby

ro

21 Oct, 2017 12:42 2871 Marime text
Derby-ul etapei a patra a Diviziei Naționale de rugby, CS Năvodari - Gloria Buzău, în care s-au întâlnit, astăzi, pe stadionul Flacăra din Năvodari, primele două clasate, le-a revenit oaspeților, cu scorul de 26-22. 
 
Înaintea partidei, ambele formații aveau același număr de puncte, 14, după ce câștigaseră toate cele trei meciuri susținute până în această rundă, vicecampioana CS Năvodari conducând în ierarhie grație esaverajului.
 
A fost o partidă grea, cum ne așteptam. Am făcut o primă repriză foarte proastă, în care băieții au evoluat extrem de relaxați, iar, în consecință, formația din Buzău  a condus la pauză cu 20-12, după ce a avut și 20-0. În partea secundă, am evoluat mai bine, însă, chiar și așa, nu am putut evita înfrângerea, a declarat Cornel Suciu, antrenor al CS Năvodari, alături de Cristian Husea și Virgil Năstase.   
Pentru gazde au punctat Agapie, Agiacai (câte un eseu), Ignea (o transformare) și Trandafir (o lovitură de pedeapsă), celelalte puncte venind dintr-un eseu de penalizare. Marcatorii oaspeților au fost Cocârlă, Baraulea, Moise (câte un eseu), Călărașu (două lovituri de pedeapsă), Constantin (o lovitură de pedeapsă) și Băsceanu (o transformare).  

Sursa foto: frr.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii