Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calificarea la baraj, cadoul pentru Ion Barbu Dorel Zaharia a marcat de trei ori în victoria la scor a SSC Farul cu CS Eforie (galerie foto)

ro

15 May, 2017 00:00 5716 Marime text
Liderul detaşat al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul, a câştigat matematic sâmbătă campionatul, cu patru etape înainte de încheierea acestuia, asigurându-şi prezenţa la barajul de promovare în Liga a 3-a.
 
Echipa înfiinţată anul trecut de fani ai FC Farul şi pregătită de Ion Barbu, Gică Mina (antrenori) şi Viorel Farcaş (director tehnic), Suporter Spirit Club Farul a câştigat partida din etapa a 30-a, cu CS Eforie, pe teren propriu, scor 5-0, şi s-a distanţat la 14 puncte de vice-lideră, Viitorul Fântânele, care a remizat sâmbătă în deplasare cu Gloria Albeşti, 2-2. Diferenţa nu mai poate fi recuperată de echipa din Fântânele în etapele rămase, astfel că SSC Farul a devenit campioana Ligii a 4-a, un cadou frumos pentru Ion Barbu, cel care, ieri, la o zi după meci, a împlinit 40 de ani!
 
„Suporter Spirit Club Farul Constanţa este a treia echipă înfiinţată de suporteri care îşi asigură calificarea matematică în barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, după Suporter Club Oţelul Galaţi şi ACSF «Alb-Negru» al Studenţilor Clujeni. Le mulţumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui obiectiv, sponsori, suporteri şi membri cotizanţi. Fără sprijinul dumneavoastră, tot fundamentul acestui proiect ar fi rămas la stadiul unui vis frumos. Urăm succes tuturor echipelor înfiinţate de suporteri şi sperăm să ne reîntâlnim cât mai curând acolo unde ne este locul! Promovăm împreună!“, au postat pe Facebook cei de la SSC Farul.

Golurile meciului cu SC Eforie au fost marcate de D. Zaharia (31, 34, 51), Niţescu (75) şi Vasile Şicu (85). SSC Farul a jucat cu: Vl. Neagu - Ţăranu, Pătraşcu (cpt.) (70 Răvoiu), Bumbac - Niţescu, Vl. Suciu, I. Florea (78 Meleandră), Măgureanu (59 Abibula), V. Şicu - Al. Grigoraş, D. Zaharia (84 Dimofte). CS Eforie (antrenor, Adrian Slave) a folosit jucătorii: Mociu - Troacă (64 Răducanu), Comănaşi, Bugu, Dumitra (59 Poşircă) - Bândar, Gheorghe (59 Medjitov), Potoşcă (cpt.), Bolat - Buciumeaţă, Ciocănel. În minutul 84, Bugu a fost eliminat, primind cartonaşul roşu, în urma a două avertismente.
 
Startul simbolic al meciului a fost dat de fostul fotbalist al FC Farul Ioan Ghirca (66 de ani). Observator la această partidă a fost delegat un alt fost mare jucător al „marinarilor“, George Drogeanu. În pauza partidei, SSC Farul a organizat obişnuita tombolă cu premii, iar cei care au câştigat au fost: Andreea Alexandra Stan (12 ani) - o minge de fotbal; Mihai Micu (39 de ani) - un fular SSC Farul; Ionuţ Dorel Lupu (32 de ani) - un fanion SSC Farul.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii