Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci tensionat La seniori, FC Farul Constanța a pierdut restanța cu CS Năvodari din Liga a 4-a (galerie foto)

ro

09 Oct, 2018 20:43 3186 Marime text
Terenul ITC din Constanța a găzduit, astăzi, meciul de fotbal FC Farul Constanța - CS Năvodari, restanță din etapa întâi a Ligii a 4-a a județului Constanța.

Partida le-a revenit oaspeților, cu scorul de 2-1, care a fost stabilit încă de la pauză.

CS Năvodari a deschis scorul prin Butoi, din penalty, iar același jucător a ratat ocazia de a face 2-0, tot din penalty! Ambele lovituri de la 11 m au fost scoase de Zugravu.

FC Farul a egalat prin Dorel Zaharia, iar CS Năvodari a reușit golul de 2-1, cel al victoriei, prin Cazan.

FC Farul a jucat în inferioritate numerică în ultimele 20 de minute, după ce Dorel Zaharia a fost eliminat în minutul 70.

Cei de la FC Farul s-au arătat nemulțumiți de arbitraj. În prima repriză, din pricina protestelor, antrenorii gazdelor, Ion Constantinescu și Georges Mihai, au fost trimiși în tribună de arbitru. 

FC Farul a început meciul cu: Tătar - Zamfir, Marzavan, Petrache, Ștefancu - D. Carabaș, Zimceac - A. Cristea, Pâslaru, Codescu - D. Zaharia (cpt.). Au mai jucat G. Bălan, M. Zaharia și M. Lazăr.

Echipa de start a CS Năvodari (antrenori, Constantin Funda și Florin Adam) a fost: David - Anton, E. Năstase, Romașcanu, Evdochim (cpt.) - Bolfan, E. Abibula - Cazan, Crecan, Zugravu - Butoi. Au mai evoluat I. Gheorghe, Meleandră, Airinei și Ghiță.   

În clasament, CS Năvodari se află pe primul loc, cu 26 de puncte, urmată pe podum de Gloria Albești și Viitorul Fântânele, ambele cu câte 22 de puncte. FC Farul ocupă poziția a șasea, cu 19 puncte.

Într-un alt meci restanță din prima etapă de campionat, la seniori, Gloria Băneasa - Sparta Techirghiol 4-1. La juniori: FC Farul - CS Năvodari 2-1 și Gloria Băneasa - Sparta Techirghiol 3-2.

Podiumul clasamentului de juniori este următorul: 1. Portul Constanța - 31p, 2. Gloria Albești - 31p, 3. FC Farul - 30p.

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța II)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Meme 02 Oct, 2019 14:33 Bravo Mihai(Tita)Zugravu Ai arătat celor de la Farul ce înseamnă să tratezi serios un meci și să poți întotdeauna să revii din eșec! Oricum nivelul lor este inferior.