Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri fotbaliști ucraineni, verișori, refugiați în România, se pregătesc cu juniorii Farului Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

10 Mar, 2022 10:19 2998 Marime text
  • În țara lor, Roman Barhan și Dmitri Kutsenco jucau la Cernomoreț Odesa.

Începând din această săptămână, la antrenamentele de juniori ale clubului Farul Constanța participă și doi jucători ucraineni.

Roman Barhan și Dmitri Kutsenco au reușit să părăsească Ucraina alături de familiile lor în prima zi de război și s-au stabilit între timp la Constanța. Cei doi tinei jucători sunt verișori, practicau fotbalul la Cernomoreț Odesa și vor avea ocazia să-și continue activitatea fotbalistică sub culorile Farului, se arată pe site-ul oficial al Academiei Hagi.


Dmitri Kutsenco are 14 ani și se antrenează cu grupa 2008 (antrenor, Marius Axinciuc), iar Roman Barhan, în vârstă de 12 ani, participă la antrenamentele grupei 2010 (antrenor, Ionuț Florea).

Președintele Academiei Hagi, Pavel Peniu, și directorul coordonator al grupelor de juniori care se pregătesc în complexul Farul, Dorel Zaharia, au ajutat la integrarea celor doi sportivi.

Farul și Academia Hagi sprijină copiii din Ucraina și sunt de acord să-i primească pe toți tinerii fotbaliști refugiați în țara noastră pentru a-i face să uite de momentele grele prin care trec, a declarat Dorel Zaharia.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii