Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis/Open Romania Pavel a parasit si proba de dublu

ro

24 Sep, 2009 23:27 934 Marime text

andrei_pavel_123.jpgPerechea formată din Andrei Pavel şi Gabriel Trifu a ratat alificarea în semifinalele turneului de dublu de la Open România, dotat cu premii totale în valoare de 450.000 de euro.

Pavel şi Trifu au fost învinşi în sferturi de dublul format din Pablo Cuevas (Uruguay) şi Marcel Granollers (Spania), scor 7-5, 6-0, la capătul unei partide care a durat doar 56 de minute. Pentru performanţa lor, cei doi sportivi vor primi un cec în valoare de 3.440 de euro şi 45 de puncte ATP.

Andrei Pavel a fost eliminat şi în proba de simplu de Pablo Cuevas, scor 6-3, 7-6 (2), acesta fiind ultimul meci oficial al românului într-un turneu de simplu.

Altfel, în proba de simplu a aceluiaşi turneu, favoritul numărul trei, Juan Monaco, s-a calificat în sferturile de finală după ce l-a învins cu 6-4, 6-2 pe spaniolul Pere Riba. Monaco este principalul favorit la câştigarea trofeului după eliminarea mai multor favoriţi în primele zile ale turneului. El în va întâlni în runda următoare pe favoritul opt, peruanul Pablo Cuevas.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii