Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria vrea sa doteze caminul pentru persoane varstnice

ro

31 May, 2010 03:34 1295 Marime text
persoane_vartsnice.jpgUn alt contract de achiziţie publică a fost scos la licitaţie după ce edilul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat că le-a cerut directorilor instituţiilor constănţene să anuleze toate procedurile de acest fel. Potrivit invitaţiei numărul 254693, municipalitatea vrea să achiziţioneze instalaţii sanitare pentru dotarea Căminului de persoane vârstnice inclus în programul de reabilitare şi finanţat în mare parte din Fonduri Europene de Dezvoltare Regională.

Contractul de peste patru miliarde de lei vechi, cu tot cu TVA, vizează achiziţionarea de echipamente pentru pregătirea mâncării, frigidere şi congelatoare, maşini de spălat rufe şi de uscat rufe.

Agenţii economici care vor dori să pună mâna pe un asemenea contract mai au la dispoziţie câteva zile pentru a-şi depune ofertele, până pe 10 iunie, urmând ca şedinţa de deschidere a ofertelor să aibă loc în aceeaşi zi, de la ora 12.00. Valoarea estimată a contractului este de 401.353 de lei fără TVA, banii provenind din fonduri Europene pentru Dezvoltare Regională, dar şi de la bugetul de stat şi din bugetul local al primăriei.

Cu această sumă, primăria vrea să doteze căminul pentru persoane vârstnice cu 26 de utilaje şi echipamente tehnologice, inclusiv dotări, necesare pentru prelucrarea produselor alimentare, prepararea hranei, dar şi pentru spălătorie. Firma care va reuşi să câştige acest contract va trebui să se ocupe şi de montarea acestora, durata de furnizare fiind de 30 de zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere. Ofertanţii trebuie să prezinte o garanţie de participare de 4.100 de lei, urmând a-şi păstra oferta valabilă pentru 90 de zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii