Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

1 octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice Casa Județeană de Pensii are un mesaj pentru seniori

ro

29 Sep, 2023 12:30 1105 Marime text



 
  • Ziua de 1 octombrie, desemnată din anul 1991 la initiativa ONU ca Zi Internaţională a Persoanelor Vârstnice, este o zi specială pentru toţi, tineri şi vârstnici deopotrivă
  • În toate societăţile, persoanele de varsta a treia au jucat şi joacă un rol inestimabil, deschizând calea, ocrotind, călăuzind paşi, sfătuind cu suflet şi înţelepciune mințile si inimile copiilor si nepoţilor
 
 
Ziua de 1 octombrie, desemnată din anul 1991 la initiativa ONU ca Zi Internaţională a Persoanelor Vârstnice, este o zi specială pentru toţi, tineri şi vârstnici deopotrivă.

Cu această ocazie, Casa Județeană de Pensii (CJAS) transmite un mesaj public persoanelor vârstnice din județul Constanța.
Orice am face, oricât de buni am fi în domeniul în care activăm, oricât de mult succes am avea, totuși ne lipsește un lucru pe care doar vârstnicii ni-l pot da: înțelepciunea clădită în bucuriile și încercările vieții, transmit reprezentanții CJAS.


„Obiectivul general al societății trebuie să fie mereu recunoașterea persoanelor vârstnice ca o forţă în procesul de dezvoltare a societăţii prin împărtăşirea experienţei şi cunoştinţelor acumulate de acestea şi, nu în ultimul rând, prin creşterea participării lor la viaţa activă”, mai adaugă sursa menționată.


Cu această ocazie, colectivul Casei Județene de Pensii Constanța dorește să transmită sentimentul de prețuire și asigurarea că sunt în sprijinul pensionarilor, încheie sursa.
 
Citește și

Dosarul lui Dragoş Poteleanu, fostul șef al Casei de Asigurări de Sănătate Constanța, ar putea fi rejudecat

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii