Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Aristide Karatzali, din zona peninsulară (galerie foto)

ro

08 Dec, 2012 00:00 4397 Marime text

IMG_3035.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale.

Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Aristide Karatzali din zona peninsulară a municipiului Constanţa şi se intersectează cu străzile Ecaterina Varga, Mircea cel Bătrân şi Marcus Aurelius. O stradă plină de gropi, care sunt atât de dese, încât şoferii nici nu le mai pot ocoli, trotuare care nu au văzut gram de asfalt în ultimii zece ani. O stradă plină de istorie şi lăsată în paragină de autorităţile locale. Aşa arată o stradă în municipiul Constanţa în anul 2012! Ne întrebăm oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii