Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se distrează bobocii constănţeni la balurile toamnei (Galerie foto)

ro

06 Nov, 2012 00:00 3635 Marime text
balulbobocilor.jpgTinerii liceeni şi studenţi din judeţul Constanţa au dat startul petrecerilor numite Balul bobocilor. Debutul petrecerilor a fost dat de adolecenţii de la Liceul Teoretic Ovdius, care au chefurit pe 2 noiembrie în Clubul Crush, alături de cunoscutul interpret Connecter.

Pentru distracţie au fost alese cele mai de fiţă localuri şi invitaţi cei mai în vogă interpreţi. Vineri seara, tinerii de la Colegiul Economic Carol I vor dansa pe melodiilor celor de la trupa „Alb Negru". Evenimentul va fi găzduit de clubul Crush. În aceeaşi seară, colegii lor de la Colegiul Naţional Pedagogic Constantin Brătescu vor face petrecere în Crema Summer Club - un eveniment dedicat în special nou venitilor pe bancile liceului. Invitatul special va fi AMI. Cel mai ascultat hit din România la ora actuală, „Trumphet Lights", o piesă ce s-a instalat de ceva vreme în topul tuturor radiourilor din România, va răsuna pentru prima oară în Constanţa, vineri, 9 noiembrie, în Crema Summer Club, Mamaia.
Organizatorii au pregătit o serie de surprize printre care şi o coregrafie specială realizată de Eduard Vasile, câştigătorul concursului „Dansez pentru tine", pentru participantii la concursul de Miss&Mister. În seara zilei de sâmbătă, şi bobolcii de la Academia Navală Mircea cel Bătrân vor face bal. Una dintre cele mai controversate artiste din România, cunoscută pentru muzică, dar mai ales pentru felul în care se expune la fiecare apariţie a sa, va concerta pentru prima dată în oraşul nostru, în Crema Summer Club, Mamaia. O prezenţă atractivă ce va pune pe jar cu siguranţă inimile băieţilor de la Facultatea de Marină civilă şi militară. La rândul lor, bobocii de la liceul Teoretic Traian vor da petrecere pe

16 noiembrie în clubul Crush, alături de Alex Velea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii