Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Consiliului Județean Vrancea a murit. Mesajul președintelui CJ Constanța, Mihai Lupu

ro

17 Feb, 2024 13:52 876 Marime text
foto: Facebook/ Mihai Lupu Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit sâmbătă dimineață, transmite Vrancea24. El se afla internat la Institutul Matei Balș din București.
 

Cu profundă tristețe și regrete, ne alăturăm în doliu familiei și comunității Vrancei în urma trecerii în neființă a domnului Cătălin Toma, Președintele Consiliului Județean Vrancea, a transmis președintele CJ, Mihai Lupu. 

Mesajul plin de recunoștință transmis pe pagina de Facebook a lui Mihai Lupu aduce în prim-plan nu doar amintiri, ci și respectul și prețuirea pentru o personalitate marcantă în viața județului. 

Iată postarea de pe pagina de Facebook a lui Mihai Lupu:

Cu profundă tristețe am aflat despre trecerea în neființă a domnului CătălinToma, Președintele Consiliului Județean Vrancea.

Îmi amintesc cu căldură și recunoștință de momentele petrecute împreună la Strasbourg, când am participat la votul ridicării monitorizării. Nu era deloc dificil de remarcat angajamentul și dedicarea acestuia față de proiectele și dezvoltarea județului pe care îl conducea.

Vorbea cu drag și entuziasm de planurile și obiectivele sale, încât, astăzi, este cu atat mai dureros faptul ca a plecat atât de devreme dintre noi. Contribuțiile sale vor rămâne o amprentă puternică în comunitatea locală din Vrancea. În aceste momente dificile, transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate și celor apropiați. Dumnezeu să-l odihnească în pace!



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Ședință CJ ConstanțaAprobarea regimurilor finanțărilor nerambursabile, din fondurile bugetului județean, pe 2024, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii