Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bizzare City, linişte şi cafea (galerie foto+document)

ro

15 Jun, 2011 00:00 4529 Marime text

cap_2.jpgDupă o carieră de mai bine de 20 de ani, în care a fost pe rând cofetărie, pizzerie, club, restaurant etc., localul din parcul Tăbăcărie, de lângă Ţara Piticilor, pe vechiul său nume „Class", a lăsat loc unei generaţii mai tinere şi mai îndrăzneţe, cel puţin în ceea ce priveşte aspectul şi prezentarea. În prezent, aici este deschisă o cafenea sub numele Bizzare City. Ţin să menţionez că unicul lucru bizar pe care l-am remarcat la aceasta este chiar denumirea localului în sine, aceasta fiind o cafenea cât se poate de liniştită şi retrasă, cel puţin în timpul zilei. În timpul verii, localul este înconjurat la propriu de verdeaţă, iar răcoarea de la umbra copacilor este binevenită în zilele caniculare. Zona este retrasă şi liniştită, departe de zgomotul şi noxele traficului. restaurant_bizzare_city_2.jpgPe terasa localului se află 10 mese cu câte 4 scaune din ratan sintetic, protejate de umbrele. În interior, mobilierul este modern, cu scaune clasice de cafenea, din piele sintetică de culoare crem, neagră sau roşie, iar pe coloanele localului de formă circulară sunt agăţate fotografii înrămate cu interpreţi celebri de jazz.

Preţurile sunt prietenoase, comparativ cu cele practicate de cafenelele situate la doar 100 de metri distanţă, în incinta City Park Mall. O cafea costă 5 lei. Un Irish Coffee sau un French Caffe costă 9 lei. Băuturile răcoritoare costă de la 5 la 7 lei. Un cocktail cu alcool costă în jur de 15 lei, iar unul non-alcoolic 10 lei. La capitolul „shot"-uri, preţurile sunt ceva mai mari, plecând de la 9 lei pentru un Kamikaze şi ajungând până la 20 de lei pentru un „Verde de Paris". Localul serveşte şi pizza, care costă între 10 şi 15 lei şi e destul de comestibilă. De asemenea, la Bizzare City puteţi servi şi îngheţată, în sortimente variate, la 10 lei /200 de grame.

Servirea este relativ rapidă, mai greu este să achiţi nota de plată, iar bonul fiscal se pare că nu se eliberează decât la cererea expresă a clientului...

Recomand cafeneaua Bizzare City tuturor celor care vor să savureze o cafea în linişte, în mijlocul naturii. Bizzare City primeşte 3 stele.

Localul funcţionează pe societatea SC YASI CO SRL, avându-i ca asociaţi şi administratori pe Penelopa-Alina Jipa şi pe Costin-George Alexe.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii