Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandalul continuă în ALDE Constanţa! Fulina, Banias şi Vrabie nu recunosc noua conducere. Mandatul lui Learciu, validat de Tăriceanu

ro

16 Mar, 2017 18:35 6170 Marime text
Scandalul continuă în ALDE Constanţa! Fulina, Banias şi Vrabie nu recunosc mandatul lui Daniel Learciu. În acest context, în această seară, are loc o şedinţă BPL ALDE la sediul din Constanţa. Sunt prezenţi Mircea Banias, Valentin Vrabie, invitaţi de către George Fulina, care şi-a pierdut mandatul de preşedinte duminica trecută, deoarece organizaţia municipală a fost dizolvată.
 
Pe ordinea de zi, la punctul 1, s-a aflat o informare asupra şedinţei din data de 12 martie. Un alt punct s-a referit la sancţiuni pentru cei care au participat la şedinţa menţionată.
 
Noul preşedinte a declarat că va informa conducrea despre această şedinţă, în condiţiile în care, ieri, la Bucureşti, conducerea centrală a ALDE a luat act de dizolvarea Biroului Municipal şi de numirea unui preşedinte interimar în persoana lui Daniel Learciu.

„Cele şase persoane de la prezidiu nu sunt îndreptăţite să-mi recunoască sau nu calitatea de preşedinte acordată de delegaţia permanentă”, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Daniel Learciu.




Sursa foto: Facebook

Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii