Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT) USR Constanța despre legea pensiilor - „ Este o lege absolut odioasă, o escrocherie politică”

ro

19 Oct, 2023 15:05 1188 Marime text




UPDATE8: Candidații USR la europarlamentare  vor fi lansați mâine,  în cadrul congresului  ALDE de la București

UPDATE7: George Gima, candidat la europarlamentare pe lista USR., este pe locul 9 pe listă .
"Sunt bucuros că fac parte din această echipă,  noi vrem să punem Constanța pe harta Europei și pe lângă provocările economice care apar în urma acestor evenimente (*razboi) să putem lucra cât mai strâns cu noul Guvern pe care România îl va avea în urma alegerilor parlamentare de anul viitor", a declarat George Gima.

UPDATE6:Și senatorul Remus Negoi spune că deși au încercat să atace pe procedură această lege a pensiilor speciale,  actuala putere a reușit să treacă cu tancul peste absolut orice.
Negoi mai adaugă că acest proiect a fost votat de toate partidele parlamentare , mai puțin de USR.

UPDATE5:"Este o lege absolut odioasă, o escrocherie politică pe care Guvernul va încerca să o vândă și în plan extern pentru a salva fondurile europene", mai adaugă președintele USR Constanța.

UPDATE4:Totodată acesta vorbește despre diferențe revoltătoare la adresa tuturor românilor în condițiile în care această așa-zisă reformă se întinde pe zeci de ani.

UPDATE3:: Stelian Ion dă exemplul pensiei speciale a președintelui Senatului, căruia pensia specială ii va scădea nesemnificativ.

UPDATE2:" Iohannis s-a grăbit să promulge pensiile speciale. Se poate duce mulțumit în vacanțe, nu a schimbat nimic, nu a deranjat niciun special, nici măcar pe Ciucă.
De fapt, președintele Iohannis a semnat azi un cec în alb pentru premierul Ciolacu, să ne pună câte taxe vrea și să ne crească tuturor impozitele pentru a susține casta celor 200.000 de pensionari speciali, unii cu pensii nesimțit de mari" ,susține Stelian Ion care afirma ca în realitate pensiile speciale nu au fost desființate.

UPDATE: Deputatul Stelian Ion, președintele USR Constanta vorbește despre pensiile speciale, după ce astăzi președintele a promulgat legea pensiilor speciale
Astăzi, la ora 15.00 are loc o conferință de presă, la sediul USR Constanța din bd. Mamaia nr. 13,  în care vor fi abordate mai multe subiecte de interes public.
 
La eveniment participă președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion, senatorul USR, Remus Negoi și candidatul la alegerile Europarlamentare, George Gima.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii