Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monixa, la Iaki, via CJC

ro

13 Aug, 2010 02:16 6714 Marime text
monixa.jpgMonica Coroiu, zisă şi Monixa pentru a evitacacofonia, are multe locuri de muncă.

Aceasta nu s-a putut opri doar la funcţia pecare o ocupa în Consiliul Judeţean Constanţa (CJC), aşa că s-a mai angajatundeva. Sau cel puţin, aşa dă de înţeles pe profilul său de pe reţeaua desocializare Facebook.

pt_material_monixa_-_CJC_Monixa_Coroiu_02.jpgAceasta posta, pe 5 august, câteva poze cu „Colegele melede la Marketing, la Cocktail Iaki Mamaia". Având în vedere faptul că fostulstar TV nu a răspuns la telefon zile în şir, putem să tragem anumite concluziisimple: lucrează în departamentul de marketing al hotelului Iaki din Mamaia de celpuţin o săptămână.

pt_material_monixa_sursa_facebook.jpgDar ce s-a întâmplat cu CJC-ul? Cei de la Consiliu ne-au datun nou număr de telefon al Monicăi, de la Direcţia Generală de Afaceri Europeneunde, din nou am încercat s-o contactăm, însă fără nicio şansă de reuşită. Oarecând are funcţionarul public timp să facă marketing la Iaki şi să se ocupe şide afacerile europene ale CJC? Oricum, blonda de la CJC a reuşit să scape uşorde restructurările din cadrul instituţiei, cu siguranţă pentru că a susţinutreexaminarea şi a trecut cu brio toate probele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 13 Aug, 2010 18:26 Maine, poimaine o vedem si pe ea la bordul unui RANGE ROVER, Q7, X5. Lasa fiatul ca nu-ti sta bine
  • Costa 13 Aug, 2010 15:06 Angajata la stat pe o asemenea funtie si mai are timp si de alte locuri de munca private????!!!??? Super batator la ochi... doar pentru noi. Pentru "blonzii" de sus... nu! ps: oa alta figuranta cu bashini de mare vedeta in cap, o nulitate printre multe altele de prin primaria cta, tv mazero-neptun & co!