Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie publicată în Monitorul Oficial. Fostul prefect al judeţului Constanţa, Ion Constantin, numit de Sorin Grindeanu în funcţia de secretar general al Ministerului Sănătăţii

ro

15 Jun, 2017 23:10 9104 Marime text
În Monitorul Oficial de joi, 15 iunie 2017, a fost publicată decizia privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare, de către Ion Constantin a funcţiei publice temporar vacante de secretar general al Ministerului Sănătăţii. Ion Constantin este fostul prefect al judeţului Constanţa. Potrivit anunţului publicat în Monitorul Oficial, începând cu data intrării în vigoare a acestei decizii, Ion Constantin va aexercita cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia publică temporar vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Ministerului Sănătăţii. 

Contactat telefonic, fostul prefect a confirmat pentru ZIUA de Constanţa că va ocupa funcţia de secretar general al Ministerului Sănătăţii. Acesta a precizat că va avea în vedere şi spitalul din Constanţa în activitatea sa. 
 
Tot în Monitorul Oficial de joi a fost publicată şi decizia de suspendare, la cerere, pentru o perioadă de trei ani a raportului de serviciu al lui Gabriel Florin Puşcău, secretar general la Ministerul Sănătăţii.
 
Totodată, a fost publicată decizia premierului privind exercitarea, cu caracter temporar, de către Geani Cătălin Nica a funcţiei publice vacante de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne.
 
Nu în ultimul rând, în Monitorul Oficial a fost publicată şi decizia de numire în funcţia de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne a lui Paul Virgil Millea. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii