Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dispoziție a președintelui CJC Ce salariu de bază lunar are începând cu 2024 directorul executiv al Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Constanța? (DOCUMENT)

ro

16 Jan, 2024 15:18 1163 Marime text
Prin dispoziția nr.13 semnată de președintele CJC, Mihai Lupu, privind stabilirea drepturilor salariale de care beneficiază Ion Constantin, directorul executiv al Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Constanța, începând cu cu data de 01.01.2024, în conformitate cu Regulamentului de acordare a sporurilor pentru funcționarii publici și personalul contractual al Direcţiei Generale de Evidență a Persoanelor Constanța va
beneficia de un salariu de bază lunar de 16.640 lei, conform anexei nr.1 a Hotărârii Consiliului Județean Constanța nr. 301/20.12.2023, la care se adaugă un spor pentru condiţii vătămătoare de 5% din salariul de bază, în cuantum lunar de 832 lei, calculat corespunzător timpului lucrat.

Prevederile prezentei dispoziții pot fi contestate în termen de 30 de zile de la data comunicării la Secția de Contencios Adminstrativ a Tribunalului Constanța, vezi secțiunea „documente".

Fost prefect al județului Constanța din partea PSD, Ion Constantin a mai ocupat cu caracter temporar, prin detaşare și funcţia publică vacantă din categoria înalților funcţionari publici de secretar general al Ministerului Sănătății și de șef al Casei de Asigurări de Sănătate din Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Statul la birou dăunează grav sănătății 5% din salariul de bază - spor de surmenaj vizual, dorsalgii și supraîncordarea articulațiilor pentru personalul Consiliului Județean Constanța (DOCUMENTE)


 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii