Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie a Consiliului de Administrație Rețele Electrice Dobrogea SA își mută sediul în București

ro

21 Mar, 2024 13:03 551 Marime text


Conform hotărârii nr. 2 din data de 14 februarie 2024 a Consiliului de Administrație al Rețele Electrice Dobrogea SA, sediul societății a fost mutat de pe strada Nicolae Iorga nr. 89A, Constanța, pe bulevardul Mircea Vodă nr. 30, sectorul 3, București.
 
Hotărârea adoptată de Consiliul de Administrație al Rețele Electrice Dobrogea SA a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 1379 din data de 19 martie 2024.
 
Despre Rețele Electrice Dobrogea SA
 
Conform termene.ro, platformă consultată joi, 21 martie 2024, societatea a fost înființată în anul 2002 și se ocupă cu distribuția energiei electrice.
 
Firma a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri de peste 640 de milioane de lei, un profit de peste 75 de milioane de lei și 615 angajați.
 
Potrivit termene.ro, acționarii Rețele Electrice SA sunt Public Power Corporation SA din Grecia și Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie SA. Acțiunile sunt împărțite în procent de 75,097% și 24,903%.
 
Administratorii sunt: Ghoeghita Agafiței, Stassis Georgios, Ion Gabriel Grozavu, Anastasios Manos, Mihai – Constantin Pește, Alexandru – George Popescu și Răzvan – Cristian Popescu.
 
Sursa citată arată că Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie SA mai figurează în: Rețele Electrice Banat SA, Rețele Electrice Muntenia SA, Indra Soluciones Tecnologias de la Informacion Romania SA, PPC Energie SA, PPC Energie Muntenia SA, Hidro Tarnita SA (radiată), Fondul de Investiții în Energie Kazah – Roman SA și Titan Power SA.
 
Anastasios Manos mai apare în Rețele Electrice Banat SA.
 
Firmele în funcțiune în care mai este Stassis Georgios sunt: Vavaloo Trading SRL, Rețele Electrice Banat SA, Rețele Electrice Muntenia SA, PPC Energy Services CO SA, PPC (Public Power Corporation) Romania SA.
 
Ion Gabriel Grozavu mai este prezent în Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie SA.
 
Mihai – Constantin Pește mai apare în Rețele Electrice Banat SA și Rețele Electrice Muntenia SA.
 
Alexandru – George Popescu figurează și în Apa Service SA.
 
Răzvan – Cristian Popescu mai face parte din: Rețele Electrice Banat SA, Rețele Electrice Muntenia SA, PPC Energy Services CO SA și PPC Servicii Comune SA.
 
Rețele Electrice Dobrogea SA nu figurează cu achiziții publice sau directe câștigate, după cum se arată pe termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Citește și:
Constanța Rețele Electrice Dobrogea investește peste 67 milioane lei în modernizarea infrastructurii energetice din zona Năvodari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii