Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din echipa de susţinători lipsesc doamnele Este oficial, Huţucă şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PNL

ro

27 Mar, 2017 00:00 2439 Marime text
Alături de echipa sa, formată din primari şi consilieri judeţeni, deputatul Bogdan Huţucă şi-a lansat candidatura pentru cea mai importantă funcţie, preşedinţia Partidului Naţional Liberal, filiala Constanţa. Bogdan Huţucă a declarat că îşi doreşte un Birou Permanent Judeţean format din oameni responsabili, care vor să muncească în următorii doi ani şi să pregătească participarea liberalilor constănţeni la următoarele alegeri europarlamentare, locale şi parlamentare.
 
Interesant, aşa cum se poate observa şi din fotografii, din echipa candidatului nu face parte nicio doamnă.
 
Întrebat cu ce proiect vine în faţa liberalilor cărora le va cere votul pe 27 aprilie, Bogdan Huţucă a precizat că „la conferinţa de alegeri nu fi un vot de moţiune, iar campania sa va fi mai puţin pe presă, şi mult mai mult în interiorul organizaţiei“.
 
Întrebat despre contracandidatul său din competiţia de la judeţ, Huţucă a declarat: „Cristy Băisan desfăşoară o campanie pe profilul dânsului, nu o să o comentez în niciun fel. Eu cu domnul Băisan nu mă cunosc foarte bine şi nu îmi permit să îl judec în niciun fel. Ce vă pot spune este că trecem printr-o perioadă de competiţie care se manifestă în multe feluri, şi asta nu înseamnă că se întâmplă numai la nivelul judeţului Constanţa, se întâmplă şi la nivelul altor judeţe, până vom reuşi să ne consolidăm şi până vom reuşi să avem o echipă la nivel de judeţ, şi o echipă la nivel de municipiu, şi o echipă la nivel naţional“.
 
În ceea ce priveşte acuzaţiile aduse la adresa mai multor lideri din organizaţia PNL Constanţa, Bogdan Huţucă lasă centrul să le rezolve. „Există o comisie care se ocupă tocmai de aceste probleme, dar dânşii au făcut fel şi fel de sesizări, s-au depus fel şi fel de memorii. Înţeleg că PNL la nivel naţional se implică pentru a discerne şi a se lămuri în ce măsură aceste sesizări sunt corecte sau nu. Ceea ce pot eu să vă asigur este că actuala conducere a partidului s-a asigurat că suntem în interiorul regulamentului şi că suntem în interiorul statutului, tocmai ştiind că vor fi foarte multe contestaţii şi multe manifestări. Suntem într-o competiţie, nu putem vorbi că aici se ia o decizie unilaterală. Este o nebunie să crezi că cineva poate manipula 72 de organizaţii. Îşi poate face campanii în cele 72 de organizaţii“, a conchis deputatul Bogdan Huţucă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii