Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demiterea lui Dan Nica incurca treburile la Prefectura Raportul MAI se lasa asteptat

ro

29 Sep, 2009 02:40 1399 Marime text

dan_nica.jpgPotrivit celor declarate de reprezentantul Guvernului în teritoriu, Liviu Brăiloiu, controlul celor de la Ministerul Administraţiei şi Internelor s-ar putea finaliza astăzi sau mâine.

În legătură cu data la care va primi un raport al verificărilor făcute de inspectorii MAI, prefectul a precizat că aşteaptă un raport preliminar, cel final urmând a-l vizualiza după ce va fi semnat de secretarul de stat şi avizat de ministrul Administraţiei şi Internelor. „Rămâne de văzut dacă va mai avea cine să-l semneze, dat fiind contextul politic actual şi demiterea lui Nica. Probabil se va mai întârzia procedura. Vom vedea", a susţinut Brăiloiu. Acesta a mai adăugat că are cunoştinţe că documentul final evidenţiază problemele legate de titlurile de proprietate emise pentru terenurile de la Grindul Chituc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 29 Sep, 2009 16:59 Treaba PNL-ului este de a CONTROLA IN SECRET celelalte partide si politica ROMANIEI de la BUCURESTI ,exact cum face d-l IONEL CHIRITA "liberalul" de CONSTANTA, care controleaza in secret , cu ajutorul sistemului de termoviziune si a armei cu microunde ,toata activitatea socio -politica a ORASULUI HARSOVA DE CONSTANTA. HARSOVA poate fi considerata "proiectul pilot",al "liberalilor" detronati de la guvernare, in ceeace priveste SUPRAVEGHEREA ILEGALA , AUDIO si VIDEO. Poate ca cu aceleasi metode a fost fortat d-l BOC sa ceara REMANIEREA d-lui DAN NICA. De unde stiti ,ca n-a ajuns si la GUVERN ,"CARACATITA" d-lui IONEL CHIRITA ???, ca doar a fost CONSILIERUL PERSONAL al ministrului MAI,d-l DAVID CRISTIAN si se lauda cu multe "relatii" la Parlament si Senat.
  • montezuma 29 Sep, 2009 14:51 PNL????ce treaba are PNL-ul????
  • surmelis argentina pusa 29 Sep, 2009 11:04 Nu este SIGUR si nici CINSTIT ,sa se renunte la actualul ministru al MAI, d-l DAN NICA, deoarece nu i se va gasii nici o GRESEALA in buna functionare a postului pe care-l ocupa de cateva luni, doar a face pe plac unui partid PERFID si PERICULOS cum este cel al PNL-ului de azi.