Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziție dedicată „Zilei Cărții și Dreptului de autor” la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța. Care este tematica acesteia (GALERIE FOTO)

ro

04 Apr, 2024 10:21 412 Marime text
Foto: Facebook Biblioteca Județeană Constanța

În perioada 1 – 30 aprilie 2024, vizitatorii pot vedea în holul parterului Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța expoziția „Natura văzută de scriitori și publiciști”.
 
Expoziția este dedicată „Zilei Cărții și Dreptului de autor”, marcată pe 23 aprilie și cuprinde documente din colecțiile Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța precum: carte, articole din presă, iconografie.
 
„Tematica expoziției aduce în atenție diferitele expresii ale naturii pe care cu toții le-am admirat. Echilibru, ritm, forță, putere, fragilitate, mister sunt doar câteva din însușirile naturii surprinse de scriitori în operele lor literare. Adesea, naturii îi revine rolul de a însoți sau reflecta trăirile personajelor sau acțiunile lor”, menționează reprezentanții Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța într-o postare pe Facebook.
 
Responsabili de expoziție sunt: Corina-Mihaela Apostoleanu, Angela-Anca Dobre, Luminița Stelian și Adriana Pitu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Biblioteca Județeană Constanța Masă rotundă cu Angelo Mitchievici și Adrian Cioroianu, prilejuită de lansarea jurnalului fostului ministru de Externe
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii