Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Codul Galben și-a intrat în drepturi la Constanța! Imagini din traficul rutier în această dimineață (FOTO+VIDEO)

ro

18 Apr, 2024 08:16 792 Marime text
Codul Galben și-a intrat în drepturi la Constanța. 

Începând din cursul nopții a plouat în municipiu și în localitățile limitrofe, iar aceste ploi sunt prognozate să continue. 

Așa cum puteți vedea în imaginile din secțiunea „Galerie foto“ a materialului, la Constanța se circulă în condiții de carosabil ud și continuă să plouă.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită și să adapteze viteza la condițiile de drum. Este recomandat să se circule cu atenție sporită, să se păstreze distanța de siguranță între vehicule și să se evite efectuarea de manevre bruște sau nepotrivite pentru condițiile de drum.



Ce spun meteorologii 

Județul Constanța a intrat sub un cod galben de vremea rea, valabil timp de 24 de ore.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben valabilă din 17 aprilie, ora 10 până pe 18 aprilie, ora 10.

În Muntenia, Dobrogea și în sudul Moldovei, precum și în sud-estul Transilvaniei, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin intensificări de scurtă durată ale vântului cu rafale în general de 60…70 km/h, vijelii, averse torențiale, descărcări electrice și pe alocuri grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 25…30 l/mp și izolat de peste 45 l/mp.




Citește și:

Cum va fi vremea în Dobrogea în perioada următoare? Anunțul meteorologilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii