Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interpretează Balkan şi Glorya Luptătorii Alex Filip şi Cătălin Căşaru, din Constanţa, apar în videoclipul melodiei „Nu am somn“ (video)

ro

15 Mar, 2017 00:00 7346 Marime text
Cunoscuţii luptători Alex Filip şi Cătălin Căşaru, din Constanţa, apar în videoclipul oficial al melodiei „Nu am somn“, interpretată de Balkan în colaborare cu Glorya, doi artişti constănţeni. Single-ul a fost lansat şi s-a bucurat de succes, Glorya precizând pe Facebook că, în câteva ore de la lansare, a strâns peste 28.000 de vizualizări.
 
„S-a lansat videoclipul melodiei «Nu am somn» by Balkan ft. Glorya! O piesă în ale cărei versuri vă veţi regăsi mulţi dintre voi. A fost o plăcere să filmez alături de prietenul meu Cătălin Căşaru şi le mulţumesc pe această cale tuturor celor implicaţi în acest proiect, în special lui Florin Balcan, care a fost iniţiatorul acestei idei“, a postat pe Facebook luptătorul Superkombat Alex Filip.
 
Cei doi sportivi au fost filmaţi inclusiv la sala „Tomis“ din Constanţa, la antrenament şi în ring. „A fost o experienţă plăcută, care m-a atras. M-am aflat în premieră în această postură şi mi-a plăcut, cu atât mai mult cu cât şi melodia e foarte frumoasă“, a spus şi Cătălin Căşaru, un redutabil concurent MMA.

Cei mai potriviţi

„Am decis să apelăm la cei doi luptători pentru că Alex Filip ne este prieten, dar şi, cel mai important, pentru că ambii au dat mereu dovadă de perseverenţă în ceea ce fac. Am considerat că ei sunt cei mai potriviţi pentru apariţia în acest clip, întrucât pot transmite cel mai bine publicului cu câtă muncă şi efort depus putem ajunge la performanţă. Ţinând cont că suntem cu toţii din Constanţa, am ales să ne apreciem valorile oraşului şi să ne susţinem reciproc în ceea ce facem fiecare“, a declarat Glorya, pentru ZIUA de Constanţa.

Piesa şi clipul îi reprezintă în totalitate

Balkan şi Glorya fac muzică împreună de şase ani şi sunt şi buni prieteni. Echipa care a ajutat la realizarea videoclipului, EM Production, e şi ea din Constanţa. „Nu puteam forma o echipă mai bună pentru realizarea acestui videoclip fără Alex Filip şi Cătălin Căşaru. Ne dorim ca şi publicul celor doi sportivi să vadă prin intermediul acestei producţii cam câte ore de muncă trebuie să aibă un sportiv şi cât de mult muncesc pentru ceea ce noi, amatorii, vedem în meciurile susţinute de aceştia. Piesa şi clipul ne reprezintă în totalitate, atât pe noi, cât şi pe cei doi luptători. Sper că am reuşit să transmitem publicului exact ceea ce trebuie să se înţeleagă şi, bineînţeles, faptul că cei doi sportivi sunt un exemplu viu al motivaţiei de sine, cu care Constanţa ar trebui să se mândrească“, ne-a mai spus Glorya.

„Pe când şi un film?“

Melodia şi apariţiile celor doi luptători le-au plăcut şi prietenilor acestora. „Pe când şi un film? Ar fi interesant“, „Felicitări, Alex! Frumoasă melodia, superb videoclip!“, „Superfain“, „Frumoasă piesă, bravo! Succes în continuare, Alex!“, „Frumoasă atât melodia, cât şi videoclipul, frate! Capul sus şi mergem înainte!“ sau „Superbă melodia, frumos videoclip, iar vocile mi-au făcut pielea de găină!“, au fost câteva dintre mesaje.
 
Sursa foto: Facebook (Foggi Jeans) 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii