Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hackeri romani au atacat site-urile RAI si La Stampa

ro

07 May, 2010 04:08 2213 Marime text

rns_italia.jpgPiraţii cibernetici români continuă ofensiva împotriva publicaţiilor internaţionale care pun semnul egal între români şi romi. De data aceasta, ţinta hackerilor au fost site-urile televiziunii italiene RAI şi publicaţiilor La Stampa şi Corriere della Sera.

Piraţii cibernetici au postat pe site-urile italiene poze cu drapelul României, pe care au scris că românii, urmaşii lui Traian şi Decebal, nu sunt ţigani. Grupul de hackeri români, autointitulat Securitatea Naţională Română, a intrat în conflict cu publicaţiile internaţionale în ultimele săptămâni.

Cotidianului britanic Daily Telegraph a fost prima ţintă a hackerilor, care au scris negru pe alb că românii nu mai trebuie confundaţi cu romii. Grupul a acţionat identic pe site-ul ziarului Le Monde, după ce un umorist francez a prezentat în timpul unui show de televiziune aşa-numitul ,,salut românesc', inspirat de cerşetorii români, care cer de pomană pe străzile din Franţa.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 12 May, 2010 19:20 FOARTE BINE !!! dar italienilor le trebuie ”aplicate” pe site-uri FILME ISTORICE facute de SERGIU NICOLAESCU...