Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţia Westhouse Group, la mâna publicului Dezbatere pentru Lakeside Residence, cartierul care uneşte Ovidiu de Constanţa

ro

18 Jan, 2017 00:00 4305 Marime text
În oraşul Ovidiu, pe malul lacului Siutghiol, Westhouse Group SRL va ridica un ansamblu rezidenţial compus din imobile cu regim de înălţime parter şi patru etaje, dar şi locuinţe individuale, cu P+1E sau P+2E. De asemenea, ansamblul mai include o grădiniţă cu parter şi etaj, dar şi un spaţiu de alimentaţie publică, cu parter şi două etaje. Este vorba despre proiectul rezidenţial Ovidiu Lakeside Residence, amenajat pe malul lacului Siutghiol.
 
Firma Westhouse Group SRL aduce la cunoştinţa constănţenilor definitivarea raportului de mediu pentru PUZ-ul „Amplasare ansamblu rezidenţial cu locuinţe unifamiliale P+1E, P+2E, şi/sau colective P+4E, învăţământ P+1E, alimentaţie publică cu cazare P+2E, comerţ şi servicii“, amplasat în intravilanul oraşului Ovidiu, zona Popas Cişmea. Pe data de 7 martie, la ora 16.00, la sediul Primăriei Ovidiu va avea loc dezbaterea publică a proiectului „Amplasare ansamblu rezidenţial cu locuinţe unifamiliale P+1E, P+2E, şi/sau colective P+4E, învăţământ P+1E, alimentaţie publică cu cazare P+2E, comerţ şi servicii“. Planul Urbanistic Zonal şi raportul de mediu pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa. Tot acolo pot fi transmise, în scris, şi observaţiile şi sugestiile, până pe data de 7 martie.

Despre Westhouse Group SRL

Cu sediul social în Constanţa, strada Cuza Vodă, firma a fost înfiinţată în 2005. Capitalul social subscris, de 193.920.430 de lei, integral vărsat, este compus din 19.392.043 de părţi sociale. Asociat unic este RomReal Ltd, cu sediul social în Insulele Bermude, Hamilton HM 12. Persoane împuternicite sunt: Kjetil Gronskag - preşedintele Consiliului de Administraţie, născut pe 28.03.1964, în Kristiansund, Norvegia, şi Adrian Cristea - membru în CA, născut pe 25.06.1961, în Medgidia, Constanţa. Westhouse Group SRL se ocupă de „dezvoltare (promovare) imobiliară“. În anul 2015, firma cu patru salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri netă de 320.620 de lei şi un profit net de zero lei.
 
RomReal, societatea-mamă a Westhouse-ului, are, potrivit site-ului firmei, mai multe terenuri în Constanţa, Ovidiu şi Bucureşti.
 
Reamintim că CEO al RomReal a fost omul de afaceri de origine norvegiană Kay Tonnes Thorkildsen, cunoscut la nivel local în special prin prisma faptului că şi-a trecut la capitolul asociaţi un nume greu al business-ului constănţean: Sorin Gabriel Strutinsky. Kay Tonnes Thorkildsen a decedat în luna octombrie a anului 2015.
 
Citeşte şi: 
 
Opt blocuri cu patru etaje şi 109 cu un etaj sau două Westhouse Group SRL vrea un ansamblu rezidenţial pe malul lacului Siutghiol
 
Investitorii cu dare de mână pot specula ocazia Kay Thorkildsen resuscitează Lakeside Residence, cartierul care uneşte Ovidiu de Constanţa (II) (galerie foto)
 
Partenerul de business al lui Strutinsky - Kay Thorkildsen resuscitează Lakeside Residence, cartierul care uneşte Ovidiu de Constanţa (galerie foto + documente)
 
A fost partener de afaceri cu Sorin Strutinsky Norvegianul Kay Tonnes Thorkildsen a decedat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii