Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O săptămână de la tragedie. Ce a rămas pe locul unde a murit Cătălin Dan Gemănar, în timp ce conducea mașina lui Gino Iorgulescu (fotoreportaj + video)

ro

14 Apr, 2017 19:30 19547 Marime text
În urmă cu o săptămână, pe DN 22 Constanţa - Tulcea, la trecerea la nivel cu calea ferată dintre Tariverde şi Mihai Viteazu, se producea un accident cumplit, ce a luat o viaţă.
 
Ce a rămas în urma accidentului de vinerea trecută pare un coşmar pe care nimeni nu ar vrea să-l trăiască. Pe iarbă sunt împrăştiate bucăţi din maşină care pot indica cât de groaznic a fost accidentul. La o privire mai atentă, se observă şi un pantof maro.
 
Cătălin Dan Gemănar a fost cel care a decedat în accident, după ce maşina în care se afla, aparţinând preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost lovită de un tren de marfă. Pe pagina sa de Facebook, Cătălin Dan Gemănar se prezenta ca fiind director tehnic la Liga Profesionistă de Fotbal. Acesta mai arăta că a fost agent de securitate la Bat, a studiat la ANEFS Bucureşti şi la Liceul Agroindustrial Rădăuţi.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alexandru 15 Apr, 2017 07:46 Zona aceea e periculoasa. Drumul e drept, asfaltul este bun. Te tenteaza sa calci acceleratia. In schimb, la viteza mai mare si pe timp de noapte,cam ratezi semnele de trecere la nivel cu calea ferata. Ar trebui ca administratorul de drum din aceea zona sa presemnalizeze trecerea mult mai luminos, pe timp de noapte si, mai vizibil pe timp de zi. Sau, macar, sa se instaleze bariere, acolo.