Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este Gino Iorgulescu, a cărui mașină a fost implicată în cumplitul accident dintre Tariverde și Mihai Viteazu

ro

08 Apr, 2017 20:13 11343 Marime text
Cătălin Dan Gemănar, în vârstă de 48 de ani, a murit într-un tragic accident rutier, după ce maşina în care se afla, aparţinând preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost lovită de un tren de marfă.

Gino Iorgulescu, profund marcat de cele întâmplate, a jucat pentru echipa națională de fotbal a României, însă în cea mai mare parte a carierei a jucat la Sportul Studențesc. După retragerea din fotbal, a îndeplinit funcțiile de antrenor secund al echipei naționale, ca secund al lui Mircea Rădulescu și Cornel Dinu, precum și de președinte al clubului FC Național.
 
În martie 2008, potrivit Wikipedia, a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru participarea la Campionatul European din 1984, precum și pentru întreaga sa activitate. În noiembrie 2013, a fost ales în funcția de președinte LPF.
 
Amintim că accidentul în care şi-a pierdut viaţa Cătălin Dan Gemănar a avut loc vineri seară, fiind implicate un autoturism Q7 şi un tren de marfă. Iniţial, a fost indicat ca loc al accidentului zona localităţii Fântânele, dar, ulterior, s-a revenit şi accidentul a fost localizat la trecerea la nivel cu calea ferată dintre localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu, pe DN22.


Sursa foto: Facebook + ZIUA de Constanţa


Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii