Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fatidicul 5. Cum a murit Cătălin Dan Gemănar, din Cogealac, la kilometrul 55, în maşina înmatriculată cu numărul 505, la ora 20.25

ro

10 Apr, 2017 00:00 8419 Marime text


Un cumplit accident rutier a avut loc vineri seară, pe DN 22 Constanţa - Tulcea, la trecerea la nivel cu calea ferată dintre Tariverde şi Mihai Viteazu.
 
Acolo, culmea, la kilometrul 55, pe sensul de mers către Tulcea, dinspre Constanţa, un autoturism de lux, Audi Q7, având numărul de înmatriculare … 505 …, a fost spulberat de un tren-navetă specializat în transportul sodei calcinate pentru Combinatul de Aluminiu din Tulcea.
 
În urma teribilului impact, şoferul a murit pe loc.
Ulterior, a apărut şi zvonul: maşina, care era înmatriculată pe numele lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, şi care s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, era condusă de Cătălin Dan Gemănar, de 48 de ani, din Cogealac, judeţul Constanţa.

Iată şi comunicatul oficial al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa!

La data de 7.04.2017, ora 20.25, G.C.-D., în vârstă de 48 de ani, din localitatea Cogealac - judeţul Constanţa, a condus un autoturism, pe DN 22, dinspre municipiul Tulcea către Constanţa, iar la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu indicator, situată la kilometrul 247, a intrat în coliziune cu un tren marfar care circula pe ruta Tulcea - Medgidia.
În urma coliziunii, a rezultat decesul pe loc al conducătorului auto. Poliţiştii au întocmit dosar penal.
 
Pe pagina sa de Facebook, Cătălin Dan Gemănar se prezenta ca fiind director tehnic la Liga Profesionistă de Fotbal. Acesta mai arăta că a fost agent de securitate la Bat, a studiat la ANEFS Bucureşti şi la Liceul Agroindustrial Rădăuţi.

Citeşte şi: 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii