Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier pe DN22 la trecerea la nivel cu calea ferată dintre localitățile Mihai Viteazu și Tariverde, județul Constanța. O mașină a fost lovită de tren (galerie foto)

ro

07 Jan, 2019 07:36 3949 Marime text













































Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN 22 la trecerea la nivel cu calea ferată dintre localitățile Mihai Viteazu și Tariverde, județul Constanța, unde un autoturism a fost lovit de tren. 

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, din primele informații două persoane au fost rănite. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili care sunt împrejurările în care s-a petrecut accidentul. 

În zonă au avut loc în ultimii ani mai multe tragedii, dovadă în acest sens fiind crucile amplasate în zonă în memoria victimelor decedate. 

UPDATE.

În această dimineață, în jurul orei 07:30, a avut loc un accident rutier pe DN22, la trecerea la nivel cu calea ferată dintre localitățile Mihai Viteazu și Tariverde din județul Constanța, informează ISU Tulcea. 

Plutonier adjutant Dănila Narcis-Marian, din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, se deplasa în acel moment cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, către Constanța, pentru revizia tehnică periodică a autospecialei.
Subofițerul, văzând accidentul, a oprit pentru a acorda primul ajutor victimelor, cu precădere persoanei de sex feminin, care era inconștientă și necesita stoparea de urgență a hemoragiei. 

Până la preluarea lor de către cele două ambulanțe, salvatorul a rămas alături de victime.

UPDATE. 

Potrivit IPJ Constanța șoferul are 26 de ani, iar victima este o femeie de 27 de ani.

Accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii.

Traficul rutier a fost reluat în zonă, unde se circulă fără probleme. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, șoferul în vârstă de 26 de ani a condus un autoturism pe DN22, dinspre Tulcea către Constanța iar la un moment dat, ajungand la trecerea la nivel cu calea ferată de la Mihai Viteazu nu a observat semnalele astfel ca a fost acroșat de un tren.

Sursa foto: IPJ Constanța, ISU Tulcea 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii