Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi aici averea lui Gagos Şeful IJPF Constanţa, exmatriculat de la doctoratul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I" (document)

ro

16 Apr, 2011 02:38 5661 Marime text
vezi aici averea lui gagos seful ijpf constanta exmatriculat de la doctoratul universitatii nationale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Florin 18 May, 2011 10:00 Ce sa caute un racan in politie, are cumva studii politienesti ? Mai ales ca are un trecut patat si a mai fasvorizat si un infractor ( pe fiu-su )! Rusine !!
  • Detractori pe aici 08 May, 2011 00:10 Domnul Faina a fost exmatriculat de la UNAP pentru ca nu a intrat in gasca amiralului mut!Ultimul azi pensionar! Desi fie vorba intre noi amiralul mut a avansat in cariera si datorita sprijinului domnului Faina!Este modest si dedicat profesiei!Proiectul infiintarii Garzii de Coasta ii apartine!Se lupta din 2008 pentru acest proiect! Merita locul de onoare cel putin pentru a fi primul! Cei care dau frau urii pe aici sunt indivizi limitati si frustrati!Noi ii dorim succes!
  • nicu 18 Apr, 2011 12:52 Habarnistul asta, fost secretar de partid, nu are nici o treaba cu politia de frontiera. In plus, in februarie a implinit varsta de 55 ani si trebuia pensionat. In timp ce altii sunt "redusi" si dati afara, el este pastrat sa ia gradul de general.
  • Corsarul 17 Apr, 2011 15:44 Domnul Faina este pus pentru a pune in aplicare proiectul de infiintare al Garzi de Coasta .Dar e o rusine sa pui sa faca acest lucru un asemenea personaj numai ca esti sustinut de Mircea Basescu in rest o figura controversata a breaslei .Vezi cazul de la SFICPPF Constanta cu odrasla, caz de care nu este strain nici alt individ bine sustinut Radu.Pacat ca asemenea oameni se afla la conducerea unor institutii de la care avem pretentii.
  • costel 16 Apr, 2011 10:22 viseaza sa ajunga sef la Garda de ... sub coasta.