Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru ore de protest la înălţime Un tânăr din Mangalia a pus autorităţile pe jar

ro

28 Aug, 2014 00:00 2759 Marime text
Un tânăr din Mangalia a făcut circ, ameninţând, timp de patru ore, că sare de pe un stâlp. Scena s-a petrecut ieri, în Mangalia, pe strada Oituz. Băiatul s-a urcat pe un releu, susţinând că se va arunca de pe acesta.

Poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi la ora 12.56, prin Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre incident, şi s-au deplasat la faţa locului pentru a-l convinge pe tânăr să renunţe la gestul necugetat. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind R. Taner, în vârstă de 22 de ani, din Mangalia. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, cadre ISU şi medicale, care, preţ de câteva ore, au încercat să-l convingă să renunţe la protest.
Potrivit unor surse, tânărul are probleme cu Primăria Mangalia. În repetate rânduri, a apelat la mass-media pentru a-şi face cunoscute nemulţumirile.
 
După patru ore de stat la înălţime, poliţiştii şi pompierii l-au convins pe tânăr să coboare. El a refuzat transportul la Clinica de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare, pentru un consult de specialitate. Aceasta deşi poliţiştii au aflat că se află sub tratament pentru afecţiuni psihice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii