Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Tânăr de 20 de ani, cu permisul anulat, prins băut la volan

ro

09 Apr, 2024 12:23 602 Marime text

Sursa foto: IPJ Constanța



 
  • Un tânăr de 20 de ani a fost plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța pentru 24 de ore, după ce a fost prins de polițiști că se deplasa cu un autovehicul cu permisul anulat. Pe deasupra, era și băut.

Drept urmare, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere de arestare preventivă.Conform Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, la data de 8 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Negru Vodă – Postul de Poliție Chirnogeni, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat,  de 20 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Astfel, la data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 02.55, bărbatul ar fi fost depistat pe strada Macului din satul Plopeni, în timp ce conducea un autoturism având anulată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice .

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
Astăzi, 09.04.2024, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.

Citește și
Șoferi băuți la volan în Medgidia și Constanța!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii