Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La un pas de moarte Un tânăr a căzut în puţul liftului, într-un bloc de pe strada Făgetului din Constanţa (galerie foto)

ro

13 Oct, 2014 00:00 3540 Marime text


Un bărbat din Constanţa a ajuns la spital cu multiple traumatisme după ce a căzut în gol în casa liftului. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, într-un bloc situat în zona stadionului Farul.


Poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi prin 112, puţin înainte de ora 21.30, că, pe strada Făgetului nr. 142, se află o persoană care a căzut în puțul liftului, de la etajul 5.

Victima, un bărbat de 33 de ani, din Constanţa, ar fi încercat să iasă din ascensor, după ce acesta s-a blocat între etajele 5 şi 6, şi a căzut în puțul liftului până la etajul 2, unde s-a lovit de contragreutatea liftului, pe care a şi rămas suspendat. Bărbatul era însoţit de soţie când s-a petrecut accidentul.
Un echipaj SMURD l-a transportat la Urgenţa Spitalului Județean Constanța, diagnosticul la internare fiind politraumatism prin precipitare, traumatism toraco-abdominal-pelvin, fractură deschisă femur drept, traumatism umăr drept și coloană vertebrală. Medicii spuneau, ieri, că starea sa este stabilă, bărbatul fiind internat pe secţia Ortopedie.

Poliţiştii fac în continuare verificări pentru stabilirea circumstanţelor producerii accidentului, la locul accidentului urmând să ajungă, azi, şi o echipă de la firma care se ocupă cu întreţinerea şi repararea ascensorului, dar şi specialişti ISCIR (Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub presiune şi Instalaţiilor de Ridicat), care vor decide dacă ascensorul avea reviziile făcute la zi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii