Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cumplit în Prahova Un bărbat şi-a tăiat picioarele cu un flex. Cum au reușit vecinii să improvizeze garouri din cabluri

ro

17 Apr, 2022 19:04 1689 Marime text
foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din localitatea Breaza, județul Prahova, a fost la un pas de moarte, după ce s-a tăiat la ambele picioare cu flexul, în timp ce tăia lemne în curte.

Întreaga întâmplare a fost relatată pe pagina de Facebook a unuia dintre vecinii săi, care a sunat la ambulanță. 

„Mai întăi mi s-a părut că aud strigăt de ajutor – de undeva la peste vreo 3 curți. Abia a 3-a oară am fost cât de cât sigur că asta aud și am strigat tare „Ce s-a întâmplat?”. Mi-a răspuns că și-a tăiat picioarele cu flexul (nu „m-am tăiat la picioare”, ci „mi-am tăiat picioarele” - ceea ce m-a făcut să mă întreb dacă mai are picioarele atașate de corp). În primele secunde i-am spus copilului să rămână în curte, că mă duc să ajut – și am fugit spre locul respectiv (circa 500m), în același timp intrând în aplicația 112 și formând apelul”, povestește acesta

Se pare că, într-un moment de neatenţie, bărbatul a scăpat flexul şi s-a tăiat la ambele membre inferioare. Vecinii i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor - ei s-au folosit de niște cabluri găsite în curte pentru a imporviza garouri.      

Cadrele medicale spun că intervenţia acestora a fost de mare folos pentru viaţa prahoveanului, care s-a accidentat atât de grav încât discul aparatului i-a atins osul de la unul dintre membre.    



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii