Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Româncă, șofer de camion în Italia, salvată de la moarte de carabinieri. Ce s-a întâmplat

ro

17 Feb, 2018 13:46 1494 Marime text
Românca Cornea Dorica a fost la un pas de moarte, după ce a rămas blocată între camblurile camionului. Femeia în vârstă de 46 de ani a fost salvată de carabinieri în ultima clipă, scrie rotalianul.ro.

Femeie lucrează ca șoferiță pe camion pentru societatea Alptrans din Roncà, provincia Verona iar în după-amiaza zilei de vineri, 16 februarie 2018, aceasta ar fi murit sufocată dacă nu ar fi intervenit carabinierii.

Femeia se afla la volanul camionului la ieșirea de pe autostrada A22, în dreptul localitatății San Giorgio, provincia Mantova, când a auzit niște zgomote suspecte în remorca în care transporta o încărcătură de cabluri, relatează ziarul local Gazzetta di Mantova.

A tras camionul pe dreapta și a urcat în remorcă pentru a controlla încărcătura dar la un moment dat i-a căzut telefonul între cele două bobine mari de cabluri pe care le transporta. Aplecându-se să recupereze telefonul, Dorica a pierdut echilibrul și a căzut și ea între cele două bobine, blocându-se cu capul între ele. Nu mai reușea să iasă nicicum de acolo, ba chiar risca să se sufoce, precizează sursa citată.

Din fericire, românca a reușit să ajungă la telefon, reușind astfel să ceară ajutor cu ultimele puteri, respirând cu greu. Carabinierii se pare că au fost nevoiți să găsească poziția exactă a femeii după semnalul telefonului său și o patrulă formată din doi carabinieri s-a prezentat imediat la fața locului.

Ajunși acolo, cei doi militari au găsit-o pe conaționala noastră blocată în remorcă, aproape sufocată, au eliberat-o și au chemat o ambulanță care a transportat-o în cod galben la secția Urgențe a spitalului din Mantova. După îngrijirile medicale de rigoare, femeia a fost externată câteva ore mai târziu iar acum este bine.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii