Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tânără din Franța și-a tăiat venele într-un apartament de lux din Iași, apoi a sunat la 112

ro

08 Jan, 2022 20:51 1725 Marime text



O tânără în vârstă de 21 de ani a fost la un pas de moarte, după ce și-a tăiat venele într-un apartament de lux dintr-un cartier rezidențial din zona Copou, municipiul Iași. 


La scurt timp după ce și-a provocat tăietura, a început să piardă mult sânge și a sunat la numărul unic de urgență 112. Polițiștii deplasați fața locului și au găsit-o căzută pe podea, în stare de semiconștiență.


Tânăra, de origine franceză, a încercat să se sinucidă, informează BZI.


 

„La data de 05 ianuarie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii Secției 2 Poliție Iași au fost sesizați despre faptul că o tânără are o plagă tăiată la mâna stângă ce sângerează.


Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au observat tânăra căzută pe sol, aflată în stare de semiconștiență. Polițiștii i-au aplicat un garou pentru oprirea sângerării și i-au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajului medical, care a transportat-o la spital.




Deși misiunea a fost una atipică, polițiștii Secției 2 Poliție au intervenit cu promptitudine pentru înlăturarea unor posibile consecințe negative”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.
 



Susa foto (cu rol ilustrativ): Facebook/ Poliția Română

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii