Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii au menţinut arestul prevenitv Suspecţi de trafic cu ţigarete rămân cu interdicţia de a se apropia de zonele Gară şi Abator

ro

31 Dec, 2014 11:45 2383 Marime text
Mai multe persoane suspectate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa de săvârşirea infracţiunii de contrabandă de ţigarete au fost încătușate și prezentate judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au dispus arestarea lui Asan Erson, a lui Suliman Dalcîran, a lui Ali Dinarlî, a lui Costel Prica, a lui Suliman Selcin, dar și a lui Suliman Bilent. Mandatele emise iniţial au fost valabile până la data de 28 decembrie, inclusiv. Ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa au respins contstaţiile formulate de aceştia în prezenta cauză.

În aceeaşi cauză, mai sunt cercetaţi sub control judiciar și nu au voie, printre altele, să depăşească limita teritorială a municipiului Constanţa decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de drepturi şi libertăţi și să nu se apropie de zona Gării C.F. şi de zona Abator din Constanţa următorii: Asan Turchian, Osman Metin, Ion Carabaş, Georgiana Suliman, Mariana Daniela Prica, Marius Alexandru Ancuţa, Mustafa Onasis, Suliman Nazif, Cadîr Taifun, Alexandra Muteş, Ştefania Marin (fostă Lăcătuş), Dumitru Sulia și Ionuţ Dumitru. Cei mai sus precizați sunt cercetați sub control judiciar. Amintim că, în prezenta cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, au efectuat 25 de percheziţii domiciliare.

Totodată, completul de judecată a decis să admită  contestaţia formulată de inculpatul Dumitru Ionuţ împotriva încheierii pronunţate la data de 27.12.2014 de Judecătoria Constanţa în dosarul penal nr. Dumitru a cerut atunci înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu/control judiciar, iar judecătorii iau admis contestaţia. Soluţia dată în rezenta cauză este definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii