Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie depistată de polițiștii locali, în timp ce comercializa țigări netimbrate, provenite din contrabandă

ro

10 Jan, 2024 13:21 933 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța

 
  • Astăzi, în jurul orei 10:45, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, Biroul Monitorizare Zone Publice și Intervenții și Biroul Activitate Comercială, în urma unui control tematic privind activitatea operatorilor economici, au depistat o persoană de sex feminin, administrator al unei societăți comerciale ce își desfășura activitatea în zona Poarta 6, în timp ce comercializa țigări de diferite mărci, netimbrate, sigilate, susceptibile a fi produse care provin din contrabandă și care necesită plasarea sub un regim vamal.

În interiorul spațiului destinat comercializării de legume și fructe,  au fost găsite 41 pachete de țigări netimbrate provenite din contrabandă, ce erau destinate comercializării în mod ilicit, potrivit Primăriei Constanța.

Persoana depistată a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța în vederea întocmirii documentației aferente depistării și dispunerii măsurilor legale ce se impun. Față de persoana în cauză s-a dispus atât măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 20.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cât și măsura complementară de confiscare a  bunurilor  susceptibile a fi de contrabandă, conform sursei.
 
 
 Citește și
Accident rutier mortal în județul Argeș! Un bărbat a murit și alte trei persoane au fost rănite (GALERIE FOTO)
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii