Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Femeie prinsă de polițiști, în timp ce vindea ţigări netimbrate în zona piața Grivița

ro

25 Jun, 2021 14:45 3583 Marime text
  • Pe numele acesteia a fost întocmită documentația aferentă despistării, sub aspectul stabilirii existenței infracțiunii de contrabandă, prevăzută de art. 270, alin. (3) din Legea 86/2006, privind Codul Vamal.
Polițiștii locali din cadrul Biroului Monitorizare Zone Publice al Direcției Generale Poliția Locală au depistat în zona piața Grivița o persoană de sex feminin care deținea, în vederea comercializării, 80 pachete de țigări netimbrate, susceptibile a fi produse care provin din contrabandă și care necesită plasarea sub un regim vamal.

Pe numele acesteia a fost întocmită documentația aferentă despistării, sub aspectul stabilirii existenței infracțiunii de contrabandă, prevăzută de art. 270, alin. (3) din Legea 86/2006, privind Codul Vamal.

Actele de constatare și pachetele de țigări au fost predate Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Menționăm că femeia nu se află la prima abatere de acest gen, în ultimii doi ani aceasta fiind depistată de mai multe ori în aceeași zonă în timp ce oferea spre vânzare țigarete netimbrate.

Astfel de activități de verificare și control se vor derula în mod constant., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial. Cetățenii pot semnala orice act de comerț illicit la numărul de telefon 0241.484.205- Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii