Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată calendarul exact stabilit de INM Ei sunt judecătorii şi procurorii constănţeni declaraţi admişi la examenul de capacitate

ro

10 Sep, 2013 00:00 4298 Marime text
Potrivit INM, pe tabelul cu rezultatul verificării îndeplinirii condiţiilor legale de participare la examenul de capacitate al judecătorilor şi procurorilor stagiari se află mai mulţi magistraţi din Constanţa
 
Institutul Naţional al Magistraturii continuă examenul de capacitate al judecătorilor şi procurorilor stagiari. Ieri a fost dat publicităţii tabelul privind rezultatul verificării îndeplinirii condiţiilor legale de participare la examenul mai sus precizat. De menţionat că la această testare participă judecători şi procurori stagiari, precum şi personalul de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor din aparatul propriu al CSM, Ministerului Public, INM şi Ministerului Justiţiei.
 
De la Constanţa, judecătorii declaraţi admişi sunt următorii: Constanţa Ilie (din cadrul Judecătoriei Constanţa), Lucian Jalbă (Judecătoria Mangalia), Mădălina Trantu (Judecătoria Constanţa), Adriana Mihaela Vasile (Judecătoria Constanţa). De partea cealaltă, lista procurorilor constănţeni declaraţi admişi la examenul de capacitate este deschisă de Adrian Nicolae Dâscă (din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa), George Enescu (Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa), Georgiana Georgiana Glăvan (Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia), Mihai Alexandru Stanciu (Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa) şi Viorel Gabriel Teliceanu (Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa).

INM arată că data 11 septembrie este ultima zi de depunere a contestaţiilor de către cei declaraţi respinşi în urma verificării îndeplinirii condiţiilor legale de participare la concurs, la Consiliul Superior al Magistraturii sau la curţile de apel şi parchetele de pe lângă acestea. De asemenea, în perioada 16-20 septembrie va avea loc soluţionarea contestaţiilor de către secţiile CSM, urmând ca în zilele de 5 şi 6 octombrie să se susţină probele scrise, respectiv drept civil şi drept procesual civil şi drept penal şi drept procesual penal. 18 octombrie va fi ultima zi de depunere a contestaţiilor cu privire la rezultatele obţinute la probele scrise. În perioada 26 octombrie - 6 noiembrie va avea loc susţinerea probelor orale, urmând ca pe data de 7 noiembrie să fie publicate şi transmise în vederea afişării rezultatele finale obţinute la examenul de capacitate, înscrise în tabelul de clasificare a candidaţilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii