Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, salută relansarea Institutului de Studii Populare

ro

05 Dec, 2023 11:07 807 Marime text



Într-o Românie în care populismul barbar și extremist încearcă să distragă atenția de la ceea ce înseamnă cu adevărat tradiția, creștinismul și democrația, PNL are obligația de a aduce în prim-plan idei valoroase, prin care a reușit să fie speranța românilor mai bine de 145 ani.

„Un partid care a câștigat independență, a unit românii, dar a și modernizat instituțiile democratice ale statului, a dezvoltat infrastructura publică, are obligația de continua misiunea națională, dar și creștină, sub blazonul liberalismului.

Institutul de Studii Populare este un instrument necesar în interiorul partidului, care ar putea fi o punte de legătură, o platformă de dezbateri, de dialog, unde vor putea fi generate idei pentru a întări cele mai importante curente din PNL: liberalismul clasic, conservatorismul și creștin-democrația.
 
Acest cadru instituțional, instrument de lucru, este binevenit, mai ales că astăzi, unii încearcă să confiște tradiția prin care PNL s-a afirmat de-a lungul istoriei. Cataloghez evenimentul de relansare a institutului drept unul în care voci critice din spațiul public- Sever Voinescu, Baconschi, Papahagi- au pledat într-o manieră deschisă, critică, dar în același timp, combatantă, în favoarea dreptei autentice românești", a transmis deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii