Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control cu mascati la Dovi

ro

12 Feb, 2010 03:33 4609 Marime text
dovi_des.jpgDescindere în forţă a mascaţilor de la Serviciul de Intervenţie Rapidă şi a poliţiştilor de la Crimă Organizată, împreună cu reprezentanţii Gărzii Financiare Constanţa şi cu procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, la SC Don Dum Invest SRL, administrată de Viorel Done, firmă ce aprovizionează cu ţigări magazinul Dovi. La vederea oamenilor legii, Done s-a baricadat înăuntru. De menţionat că inclusiv în timpul controlului, diferite persoane veniseră la imobilul respectiv pentru a cumpăra ţigări.

În urma percheziţiei, asupra lui Viorel Done s-au descoperit două arme, pe care acesta le deţinea în mod legal, iar în sediul Don Dum au fost găsite şi confiscate mai multe pachete de ţigări aparent de contrabandă. Potrivit directorului coordonator al Gărzii Financiare Constanţa, Cristian Radu, acţiunea a avut loc miercuri seara, comisarii fiind ajutaţi de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al IPJ Constanţa, de ofiţerii de la Crimă Organizată şi de mascaţii de la Serviciul de Intervenţie Rapidă. Ceea ce ar fi trebuit să fie un simplu control a fost la un pas de a se transforma într-un veritabil război de gherilă, după ce patronul şi administratorul societăţii s-au baricadat în sediu. Conform sursei citate, Viorel Done, administratorul Don Dum Invest, nu a permis organelor de control accesul în imobil şi a închis uşa şi grilajul metalic al clădirii. Parcă pregătiţi pentru o astfel de reacţie, oamenii legii veniseră însă cu autorizaţie de percheziţie de la instanţă, aşa că au intrat cu forţa. În urma percheziţiei, au fost descoperite 1.191 de cartoane de ţigări netimbrate sau ţigări cu timbru din Republica Ucraina şi Republica Moldova, despre care oamenii legii spun că este marfă de contrabandă. Concret, era vorba despre mai multe pachete de Kent, Pall Mall, Viceroy, Davidoff, Winston, Marlboro, dar şi altele. Ţigările au fost confiscate, urmând ca „organele de control să continue verificările pentru stabilirea legalităţii provenienţei tuturor bunurilor regăsite în imobilul respectiv". În 2008, SC Don Dum Invest SRL a fost controlată de Garda Financiară şi sancţionată contravenţional cu suma de 90.000 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 12 Feb, 2010 10:01 da spaga unde trebuie si scapa poate amantei lui deliorga adina florea poate lui teodor nita avocatul mafiei facut peste noapte procuror dat afara de 2 ori din magistratura acum vor sa l puna la dna ,poate sotiei lui nita data afar din magistratura adusa de basescu inspoi de la macin si hirsova ca vicepresd trib cta..mafia dicteaza iar magistratii tineri si cinstiti nu pot urca pe scara ierarhica...cite dosare are acest contrabandist? in egimul basescu cele 3 batrine au facut puscarie ptr pamintul lor done nu face il tin in brate cusu un alt machedon care fura tigari cu cusu de la flora-socrul sau asociat cu contrabandistul buduru de la dinamo-va scapa si acum ptr ca dga si sri si dna sint de ochii lumii primesc spaga..mafia pdl si psd fumeaza moca de acolo