Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine i-a dat dreptate lui Tusac Magistratul Stoianoglo, vecin cu omul lui Mazare (galerie foto)

ro

25 Jan, 2010 01:26 5114 Marime text
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • virgil 25 Jan, 2010 23:41 Articolul este foarte prost. Lung, plictisitor, cu o insiruire de sume nume si ani care te buimacesc. Asa e cand se scrie doar de dragul de a umple pagini si a face pe placul uneia din parti, de data asta, perdanta. Un lucru e sigur azi, Tusac e iar primar, ordinul de demitere fiind considerat ilegal si abuziv.
  • Mike 25 Jan, 2010 12:56 Andreea Stoianoglu a lucrat si ca avocat al Primariei Constanta conduse de Mazare inainte de a deveni judecator , Primarie de la care a si incasat niste onorarii foarte bune . Nu orice avocat era si este acceptat sa se infrupte din bugetul local printr-o astfel de colaborare . Asa ca o oarecare legatura cu clanul Mazare exista ......
  • fara nume 25 Jan, 2010 12:28 CE MINCIUNI SFRUNTATE POTI SA SPUI! CINE O CUNNOASTE, STIE CA A.S. DA CLASA MULTOR JUDECATORI SI AVOCATI SI NU AFACUT FOAMEA NICIODATA. CAT DESPRE ARANJAT TRANSFERURI IN MAGISTRATURA, PROBABIL CA HABAR NU AI CUM A AJUNS ACOLO.
  • strugurii sunt acri! 25 Jan, 2010 11:38 Pt madam de la post-ul 1 : Fiind atat de bine informata, ati fi putut spune ca dna S. a dat examen pt a intra in magistratura , examen pe care l-a promivat prima pe tara. Dar, deh, strugurii sunt acri iar frustrarile personale nu va lasa sa vedeti tot adevarul. Dna S. este unul din judecatorii la care nu tine nici o interventie, asa ca " nu mai pune botul" si nu mai manca rahat.
  • strugurii sunt acri! 25 Jan, 2010 11:18 Pt madam de la post-ul 1: Fiind foarte bine informata , ati fi putut spune ca dna Stoianoglo a dat examen in magistratura, pe care l-a promovat prima pe tara la momnetul respectiv, si nici nu era muritoare de foame. Dar, deh, strugurii sunt acri iar frustrarile nu va dau voie sa vedeti tot adevarul. Dna Stoianoglo e unul di judecatorii la care nu tine nici o interventie. Asa ca " nu mai pune botul" si nu mai manca rahat.
  • justice 25 Jan, 2010 11:08 deliorga trage toate sforile la cta..mafia psd si pdl au dus tara unde este.ce va mirati? e vorba de sute de milioane de furat iar cele trei batrine din brasov au fost inchise ptr o palma de pamint-una murit -asta in regimul basecu cind avocatul mafie teodor nita e numit fara concurs procuror la medgidia desi a fost dat afara de 2 ori din magistratura iar acum e numit procuror la dna buc desi are dosare penale impotriva sa iar fratii comanceanu din mihail kogalniceanu il acuza de spaga de 100 mii euro.ce sa mai zic ca sotia sa ana nita data afara din magistratura ptr coruptie a fost numita de deliorga si basescu vicepresedinta trib cta..amaritii fac puscarie si mafiotii sunt numiti fara rusine judecatori sau procurori-unde am ajuns basinescule?
  • fara nume 25 Jan, 2010 10:34 Pt. msadama de la post-ul 1: fiind asa de bine informata , ati fi putut spune ca dna Stoianoglo a dat examen in magistratura pe care la timpul respectiv l-a promovat prima pe tara. dar, deh, frustrarile nu/ti dau voie sa spui ot adevarul. Dna Stoianoglo e unul din judecatorii la care nu tine nici o interventie, asa ca nu mai mancati rahat.
  • Ana 25 Jan, 2010 09:55 D-na Judecator nu cumva este fiica domnului avocat Mirea ?