Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățeni străini, printre care şi doi copii, ascunşi în remorca unui camion, descoperiţi la PTF Negru Vodă

ro

23 May, 2017 11:30 1884 Marime text
Poliţiştii de frontieră constanteni au descoperit, ascunși într-un camion încărcat cu detergent, condus de un cetățean din R. Moldova, un cetățean turc şi trei cetăţeni afgani, care au încercat astfel să intre ilegal în România.
 
În data de 22 mai, la ora 13.15, la P.T.F. Negru Vodă - Garda de Coastă, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare din ţară, cetăţeanul din R. Moldova C.S., în vârstă de 48 de ani, care conducea un autocamion marca Renault cu semiremorcă, încărcat cu detergent.
 
Echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a procedat la verificarea mijlocului de transport cu aparatul pentru detectarea bătăilor inimii, care a indicat prezența unor persoane în interior. Astfel, s-a efectuat un control amănunțit asupra semiremorcii camionului, în interiorul acesteia fiind descoperite, deasupra paleţilor cu detergent, patru persoane.
 
În cadrul primelor cercetări, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat din Turcia, în vârstă de 32 de ani, precum și trei cetățeni afgani, o femeie și doi minori de 5 și 6 ani, fără documente de identitate asupra lor.
 
Șoferul mijlocului de transport a declarat că nu avea cunoștință despre prezența persoanelor descoperite de către polițiștii de frontieră în semiremorca autocamionului.
 
În baza acordului româno – bulgar, cele patru persoane au fost predate autorităţilor de frontieră din R. Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii