Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru IPS Teodosie, de la trei la 15 ani

ro

06 May, 2009 20:37 12905 Marime text
pentru ips teodosie de la trei la 15 ani 254420
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • 33 10 May, 2009 04:12 Tot ceea ce s-a intimplat cu Inalt Prea Sfintia SA este o inscenare de catre alte fete bisericesti (preoti) care nu li se da voie sa faca averi pe banii poporului.Ce Arhiepiscop a mai facut vreodata ceea ce a facut Teodosie ptr.Constanta.Cate biserici erau inainte,cati credinciosi aveau unde merge sa se roage si sa faca cele randuite daca nu ar fi fost Puterea LUI DUMNEZEU care s-a Aratat prin munca acestui om Teodosie.Sa fim recunascatori ptr. ceea ce ne-a trimis DUMNEZEU si Primul FARA DE PACAT SA ARUNCE CU PIATRA.Daca a gresit nimeni nu stie.In Romania nu exista stabilitate economica si politica LASATINE MACAR CU CREDINTA NOASTRA. Acel DIAVOL-ISPITA trimisa sa scrie in ziare nu vrea decat sa bage ura intre noi Romanii care suntem la ora actuala cei mai credinciosi de pe acest pamint.Nu va lasiti inselatii de catre oamenii care vor sa se faca cunoscuti si sa castige bani facnd rau uni batrin care si- a sacrificat 40 ani ptr.DUMNEZEU SI PTR TARA.DUMNEZEU SA NE IERTE PTR.CEEA CE FACEM.
  • tdc 07 May, 2009 20:47 ant-onela ti-a luat d-racul mintile
  • Antonela 07 May, 2009 15:31 Nu sunteti decat niste frustrati si niste derbedei, care improscati cu noroi un om de o valoare inestimabila, cum este Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului! Este una dintre marile personalitati (extrem de putine din pacate) ale Romaniei! Are un suflet de aur si din pricina bunatatii extraordinare ce il caracterizeaza,are de suferit. I-a fost mila de toate lichelele, considerand-ui "baieti buni". Suntem alaturi de Sfintia Sa si speram ca aceste haimanale, asa zis ziaristi sa nu reuseasca in demersul lor mizerabil.Ma doare sufletul cand vad ca oameni care nu il cunosc pe Arhiepiscopul Teodosie isi permit asemenea comentarii ingrozitoare. Iar acesti asa zisi autori ai Fascinatiei Haosului, nu sunt decat niste indivizi certati cu disciplina bisericeasca, niste neimpliniti care nu vad barna din ochii lor! Mi-e rusine ca sunt romanca! Mare pacat sa ridici piatra asupra aproapelui cand nu stii nimic despre persoana respectiva! Iar despre presa din Romania, cauta cu orice pret senzationalul si denigreaza pe oricine.
  • Nelu 07 May, 2009 14:45 Dl. Teodosie e si el om, a gresit. Pentru ca vorbele si faptele sale nu slujesc aceleasi idealuri, va plati. E rusinos ce se intampla cu Inaltele fete bisericesti si, din pacate, fapta sa nu are menirea de a pune biserica si religia intr-o lumina favorabila. Le decribilizeaza. L-am urmarit si de aproape, felul sau de a fi nu e placut, este un om cu inalte aspiratii dar, din pacate, acestea sunt de natura materiala si nu spirituala, cum ar trebui.
  • X 07 May, 2009 14:12 Ar trebui sa-l auziti si voi pe preafericitul vostru cat de trivial vorbeste cand nu-s enoriasii pe langa el sa vezi acolo limbaj.
  • MISHA catre REDACTIE 07 May, 2009 11:08 Cum permiteti unui nesimtit ca cel ce a postat mai devreme ("EU") sa posteze folosind un limbaj atat de trivial??Sau in cazul celor care injura Biserica sau oamenii Bisericii nu se aplica Regulamentul pentru postare? Si atunci cu sa nu te gandesti ca e o actiune concertata impotriva Bisericii? Personal mi-am exprimat dezacordul si indignarea fata de ce se scrie zilele acestea in presa ... incercand sa postez opinia mea pe mai multe bloguri si ziare, insa nu mare mi-a fost mirarea sa constat ca am fost cenzurata, doar pentru ca nu hulesc sau nu injur Biserica sau preotii. Cred ca am atins vremuri in care presa este total aservita intereselor. La urma urmei presa a devenit o afacere. Nu vinde, nu scoate bani. Iar aceasta ofensiva fara precedent impotriva Bisericii vinde f. bine ziarele si creste rating-urile.
  • Mihaela 07 May, 2009 09:45 Nu e corecta atitudinea ta ("eu"). Cred ca ar fi bine sa ne vedem fiecare de greselile noastre si sa nu aruncam cu pietre, ci sa incercam sa dam o mana de ajutor daca putem. Asa ar fi omenesc. Doar Dumnezeu este fara pacat si El stie cine e vinovat sau nu!!!!
  • eu 07 May, 2009 00:48 la pushcarie firi-al dracu de c***t cu ochi. ceri mila de la batrani, spagi de la sharlatani si tu te imbetzi ca porcu si dormi pe aur in biserica. sa va prinda dracu ca mai sunati vreunu de sarbatori la usa ca va scuip in ochi.