Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Conturi şi un audit la spital Cine a realizat şi cât a costat studiul de oportunitate pentru concesionarea radioterapiei din SCJU!

ro

02 May, 2016 00:00 5459 Marime text
curtea de conturi si un audit la spital cine a realizat si cat a costat studiul de oportunitate pentru
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tomitan16 24 May, 2016 13:40 Ca reprezentant al cetățenilor din Colegiul 3 – Constanța a aflat , dupa ce sectia de radioterapie a SCJU a fost inchisa, ca situatia de cunostea de mult de SCJU si implicit de CJC prin reprezentantii sai din Consiliul de Administraţie … Dar interesul SCJU si CJC era sa concesioneze serviciul de radioterapie si sa “nu mai nu mai avem dureri de cap”.. asa cum s-au concesionat si alte servicii ( laborator, imagistica). Chiar daca din punct de vedere financiar este “mai rentabil”, punctul de vedere al pacientilor care sa beneficie in timp util si fara costuri suplimenatre de serviciile medicale nu conteaza si nu a facut nimeni nici studii platite pe tema asta , nici macar o consultare publica .. fara bani.. Poate din consilierii judeteni care au aprobat masurile legate de SCJU in timp se lupa acum sa fie din nou alesi, alti oameni politci vor si ei sa se afirme si mor de grija pacientilor constanteni, dar cei care au asteptat sau asteapta “sa le vina randul“ la sectia de radioterapie sau sunt programati din mai in noiembrie pentru o investigatie imagistica gratuita, la care au dreptul conform contractului medical cadru, ar trebui sa ii intrebe macar: “de ce voi?” daca nu: “pana cand?”…
  • tomitan16 03 May, 2016 16:32 Studiului de oportunitate probabil a evoluat oportunitatea concesionarii serviciului de radioterapie din punct de vedere financiar si , evident, dupa cum spunea si Dl Capatana, asa SCJU nu mai are "dureri de cap", ba primeste si niste bani de la cel care concesioneaza, dar din punctul de vedere al pacientilor a evaluat cineva impactul? Cand la celelate servicii concesionate anterior ( imagistica, de exemplu) pentru asiguratii CAS cu trimitere de la medicul specialist ( adica investigatii efectuate gratuit conform contractului cadru pentru servicii medicale), programarile se fac din mai pentru luna noiembrie si contra-cost imediat, parca si pacientii ar putea avea ceva de spus.. Poate si in calitate de alegatori, ca tot se apropie alegerile locale si pe listele de la Consiliul Judetean se vor mai afla si din cei care au aprobat aceste concesionari de servicii.. Sa nu uite sa treaca aceste aprobari la "marete realizari", in interviuri, pliante,afise... Si eu am aprobat, si eu...Si eu m-am implicat in problema centrului de radioterapie dupa ce l-au inchis...Si eu, si eu..