Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată spectacolele de săptămâna viitoare ale Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare”

ro

06 May, 2016 16:30 2753 Marime text
Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” invită copiii şi nu numai la spectacole în perioada 9 – 15 mai.  
 
Marţi, 10 mai, începând cu ora 10.30, iubitorii de teatru sunt invitaţi la piesa „Mica Sirenă”, o adaptare după H.Ch. Andersen, în regia și scenariul lui Cristian Mitescu și scenografia Eugeniei Tărășescu-Jianu. Coregrafia îi aparține lui Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica este special concepută pentru acest spectacol de către Alexandru Berehoi. Acest spectacol este destinat în special copiilor cu vârste cupriunse între 3-12 ani.            
                                                                               
Miercuri, 11 mai, începând cu ora 10.00, va avea loc același spectacol sub titlul de „Mica Sirenă”.
 
Sâmbătă, 14 mai, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” va participa la Festivalul „Teatru, Strada şi Copil” din București (organizat de Teatrul Țăndărică), cu spectacolul „Pinocchio”, începând cu ora 10.00, în scenariul și regia lui Cristian Mitescu, scenografia aparținându-i Eugeniei Tărășescu-Jianu. Muzica a fost compusă de către Dan Bălan, special pentru acest act artistic. Spectacolul este destinat în special copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.
 
De asemeena, duminică, 15 mai, începând cu ora 11.00, va avea loc piesa de teatru „Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă, în regia și scenariul lui Daniel Stanciu, scenografia aparţinându-i Deliei Cornelia Ioaniu, iar muzica fiind compusă de către Dan Bălan. Acest act artistic este destinat în special copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.             
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii