Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce notă a obținut la evaluarea anuală managerul Teatrului pentru Copii și Tineret Constanţa „Căluțul de Mare”? (DOCUMENT)

ro

06 Apr, 2023 00:00 1755 Marime text
  • Aurel Palade a obținut la ambele probe ale evaluării -  analiza raportului de activitate şi a referatelor și susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu, nota 10
  • Comisia pentru evaluarea managerului Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” Constanța, Aurel Palade a fost prezidată de Mihaela Rus, Director General – Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești
 
 
 
S-a încheiat evaluarea managerului Teatrului pentru Copii și Tineret Constanţa „Căluțul de Mare”, Aurel Palade.
 
Comisia pentru evaluarea managerului Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” Constanța, Aurel Palade a avut următoarea componență:Preşedinte: Rus Mihaela – Director General – Teatrul ,,Toma Caragiu” Ploiești și membri: Titieni Adrian – Prof. Univ. Dr. - Facultatea de Arte – Universitatea ,,Ovidius” Constanța; Cioacă Marian – Inspector, Compartiment Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente; Membru supleant din partea autorității: Ciorbagiu Alina – Inspector – Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.
 
Evaluarea managementului se va desfăşura conform următorului calendar:
 
a) 07 – 15 martie 2023, întocmirea referatelor-analiză de către secretariatul comisiei;
b) 16 - 24 martie 2023, analiza raportului de activitate şi a referatelor - analiză de către comisia de evaluare;
c) 27 martie 2023, susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu;
d) aducerea la cunoștința managerului a rezultatului evaluării, a notei şi a concluziilor raportului
întocmit de comisia de evaluare, în termen de 24 de ore de la încheierea procedurii de evaluare, conform art. 41 alin. (3) din ordonanţa de urgenţă;
e) depunerea contestaţiilor, în termen de 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatului.
 
Aurel Palade a obținut la ambele probe ale evaluării -  analiza raportului de activitate şi a referatelor și susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu, nota 10, vezi secțiunea „documente".
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Directorii teatrelor și muzeelor față în față cu examinatorii A început evaluarea anuală a managementului în instituțiile de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța!

Ce note au obținut la evaluarea anuală managerii de la Teatrul de Stat Constanța și Biblioteca Județeană „I.N.Roman”?(DOCUMENTE)

Ce notă a obținut la evaluarea anuală managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)
 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii