Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol de comedie la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”. Când are loc premiera „Nuntă, caut mire și mireasă” (GALERIE FOTO)

ro

18 Jan, 2024 17:00 757 Marime text
Sursă foto: Facebook Teatrul Căluțul de mare
  • Conform postării de pe pagina de Facebook a Teatrului „Căluțul de Mare”, „Nuntă, caut mire și mireasă” este un spectacol dedicat etapei de vârstă 12+
  • Actorii regăsiți în distribuție sunt: Denisa Iova, Sergiu Bucur, Emanuel Cristoiu, Rovena Paraschivoi, Radu Niculescu, Cătălina Oțeleanu, Adi Gheo, Inga Marcu, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Dan Cojocaru, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Lică Gherghilescu, Leticia Albu, Grațian Prisacariu și Ion Ciolan
  • Reamintim că, în data de 12 ianuarie 2024, a avut loc avanpremiera spectacolului „Nuntă, caut mire și mireasă”
 
Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” a anunțat data la care cea mai nouă producție a colectivului instituției, anume spectacolul „Nuntă, caut mire și mireasă”, va avea premiera.
 
Astfel, vineri, pe 26 ianuarie 2024, de la ora 18:00, publicul este așteptat să vină în sala de spectacole.
 
Conform postării de pe pagina de Facebook a Teatrului „Căluțul de Mare”, „Nuntă, caut mire și mireasă” este un spectacol dedicat etapei de vârstă 12+.
 
„Este o comedie plină de savoare, povestea unui trust media de televiziune, care la trecerea dintre milenii, se află într-un impas financiar și încearcă să găsească un eveniment cu impact deosebit la public pentru a ieși din această situație. Și, astfel se decid să transmită în direct nunta unor tineri ..... care va avea un final cu totul neașteptat...”, se mai arată în postare.
 
Textul spectacolului este scris de Sergiu Bucur, după o idee aparținând lui Arkadi Arkanov și Grigori Gorin.
 
Aurel Palade, directorul Teatrului „Căluțul de Mare”, se ocupă de regia artistică, conceptul scenografic îi aparține Elenei Cozlovschi și muzica originală a spectacolului este compusă de Vlad Crețu.
 
Actorii regăsiți în distribuție sunt: Denisa Iova, Sergiu Bucur, Emanuel Cristoiu, Rovena Paraschivoi, Radu Niculescu, Cătălina Oțeleanu, Adi Gheo, Inga Marcu, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Dan Cojocaru, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Lică Gherghilescu, Leticia Albu, Grațian Prisacariu și Ion Ciolan.
 
Prețul unui bilet pentru copii / însoțitorii lor este de 15 lei și se achiziționează de la casieria teatrului.
 
Reamintim că, în data de 12 ianuarie 2024, a avut loc avanpremiera spectacolului „Nuntă, caut mire și mireasă”.
 
Citește și:
Teatrul „Căluțul de Mare” Constanța anunță un spectacol în avanpremieră. Când va avea loc
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii