Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul „Căluțul de Mare” Constanța anunță un spectacol în avanpremieră. Când va avea loc

ro

05 Jan, 2024 14:15 808 Marime text


Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” a anunțat programul pentru săptămâna 8 ianuarie – 14 ianuarie 2024.
 
În această perioadă, teatrul are programate două spectacole.
 
Unul dintre ele este o avanpremieră numită „Nuntă, caut mire și mireasă”. Va avea loc vineri, 12 ianuarie 2024, de la ora 18:00.
 
Conform Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”, „Nuntă, caut mire și mireasă” este un spectacol pentru tineret, etapa de vârstă 14+.
 
Textul a fost scris de Sergiu Bucur, după o idee aparținând lui Arkadi Arkanov și Grigori Gorin.
 
În distribuție sunt: Denisa Iova, Sergiu Bucur, Emanuel Cristoiu, Rovena Paraschivoi, Radu Niculescu, Cătălina Oțeleanu, Adi Gheo, Inga Marcu, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Dan Cojocaru, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Lică Gherghilescu, Leticia Albu, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan.
 
În echipa de producție se află: Aurel Palade – regia artistică, Elena Cozlovschi – scenografia și Vlad Crețu – muzica.
 
Duminică, 14 ianuarie, de la ora 12:00, este programată piesa „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani”, o adaptare după S. Marsak.
 
Distribuția este formată din: Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Alina Manțu, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian.
 
Citește și:
Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” Organigrama, Statul de Funcții și Regulamentul de Organizare și Funcționare pentru 2024 au fost aprobate în ședința CJC (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii