Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tânără mamă a aflat că are cancer în ziua în care a născut. Cristina are nevoie de ajutorul nostru!

ro

19 Oct, 2017 16:10 16769 Marime text
Cristina Manea, o tânără de doar 23 de ani din Pitești, a adus pe lume o fetiță, acum trei luni, și la doar câteva ore a fost diagnosticată cu o boală cruntă, cancer, relatează Sursa Ta.ro.

Tânăra a fost ţintuită săptămâni întregi în salonul unui spital din Capitală, fără a afla de ce după naștere îi cade părul și nu poate să îşi ţină copilul în braţe.

Familia amână momentul adevărului cu speranţa că vor strânge banii necesari pentru a plăti tratamentul despre care medicii spun că ar depinde viaţa Cristinei.

Pe 25 iulie, Cristina a născut, prin cezariană, o fetiţă sănătătosă. La câteva ore de la operație, aceasta a acuzat dureri mari de cap. Doctorul care a operat-o i-a făcut un tomograf general şi așa s-a aflat că este suspectă de cancer cu metastaze la plămâni şi la cap.

La Institutul Oncologic Fundeni, femeii i s-a pus diagnosticul de sarcom alveolar de părţi moi, un cancer destul de rar.

Soțul Cristinei povesteşte că, până să nască, soţia sa nu a avut niciodată probleme de sănătate.

Tratamentul care o poate salva costa 70.000 de euro. Pe Facebook s-a creat o pagină intitulată ”Ajutor pentru CRISTINA MANEA. O tânără mamă are nevoie de noi” , unde,  mai multe persoane s-au mobilizat și vând obiecte personale, rochii de mireasă, bijuterii sau picturi pentru a o ajuta pe Cristina.

Toţi cei care vor să se implice şi să o ajute pe Cristina să urmeze tratamentul de care depinde viaţa acesteia sunt rugaţi să doneze, orice sumă de bani, în euro sau în lei, în conturile:

CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana

CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii